گفته‌ها و گفتمان‌ها

علامه طباطبایی پدر گفتمان نظام‌ساز انقلاب اسلامی است

درخت بلند وجودی علامه همچنان سایه‌سار اندیشه‌های ناب است

مشاور وزیر و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با بیان اینکه علامه طباطبایی حق بزرگی بر این انقلاب دارد، گفت:
درخت بلند وجودی علامه همچنان سایه سار اندیشه های ناب است.
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم، حجت الاسلام و المسلمین عبدالرضا ایزدپناه در دیدار با اعضای کمیته برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان، در سخنانی با بیان اینکه مهمترین نیاز جامعه امروز گفتمان نظام ساز است، اظهار داشت: با این روش می توان تعالیم دینی را به نظام سازی تبدیل و جامعه اسلامی را پیاده کرد.وی در ادامه با قدردانی از دست اندرکاران برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان، بیان کرد: علامه طباطبایی در حقیقت پدر گفتمان نظام ساز انقلاب اسلامی است؛ یعنی مواد و اصول و قواعد را بر اساس اسلام ناب با نگاه نظام سازی و تشکیل حکومت اسلامی در تفسیر المیزان بیان کرده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با تاکید بر اینکه علامه طباطبایی فلسفه، کلام، اخلاق و مطالعات متنوع انسان شناسانه را در خدمت قرآن قرار دادند و از این قرآن زندگی امروز بشری را طراحی کردند، اضافه کرد: علامه گزیده گوی بود ولی همان نکته اصلی را همیشه بیان می کردند.

حجت الاسلام و المسلمین ایزدپناه ادامه داد: هم مبانی اصیل اسلامی در بیانات این شخصیت وارسته بود و هم پاسخ به اشکالات و رفع نیازها را در المیزان مورد توجه قرار داده اند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین تاکید کرد: بنیاد عظیمی برای شناخت جامع اندیشه های علامه لازم است تامین شود تا اندیشه علامه طباطبایی را فقط در المیزان تبیین کند.

وی علامه شناسی را از نیازهای اصلی امروزه برشمرد و افزود: از نظر روحی باید یک سری حجاب ها از میان برود تا بتوان نکته های ظریف المیزان را فهمید که اینها همه از ظرایف فهم المیزان است.

معاون سابق قوه قضائیه با بیان این مطلب که علامه طباطبایی حق بزرگی بر این انقلاب دارد، ابراز داشت: درخت بلند وجودی علامه همچنان سایه سار اندیشه های ناب است.

به گفته مسئولان برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان، این همایش با ۳۰ محور اصلی و ۷۰۰ محور فرعی در اواخر آبان ماه سال جاری برگزار می شود.

۵۵۰ مقاله به دبیرخانه همایش اندیشه های علامه طباطبایی ارسال شده است و۳۰ نهاد حوزوی و غیر حوزوی در این همایش مشارکت دارند که ثمره آن برگزاری چندین پیش همایش در تهران، اصفهان، شیراز، مشهد و لبنان بوده است.

اهداف اصلی این همایش معرفی و تجلیل از علامه و تبیین اندیشه‌های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان است؛ این همایش در سطح علمی و پژوهشی برگزار می‎شود و آثار علمی همایش نیز در مجموعه ای منتشر خواهد شد. /۹۱۶/د۱۰۲/ع

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا